Vila Dora

New product

Vila Dora nalazi se na 10 metara od gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kallikratije.

More details

 • STUDIO
 • APARTMAN

More info

 Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini. Smeštajni objekat raspolaže: dvokrevetnim i trokrevetnim studijima,trokrevetnim apartmanima, raspoređenim u prizemlju, prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu. Struktura studija u prizemlju: soba raspolažem francuskim ležajem,kuhinjom. Struktura trokrevetnog studija:soba raspolaže sa dva singl ležaja i sofom koja se razvlači,kuhinjom. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje). Struktura apartmana: spavaća soba sa francuskim ležajem, odvojena kuhinja sa ležajem (koji se razvlači ili ne razvlači zavisno od broja aprtmana).Kuhinjski deo sadrži šporet sa rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi studiji i apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima i terase sa bočnim pogledom na more. Sve smeštajne jedice su klimatizovane. Smeštajni objekat ne poseduje internet wireless i obezbeđeno parking mesto.

Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma.

Legenda: Najam (NA) – boravak u studijima ili apartmanima 10 noći/ 11 dana; studio (st) je smeštajna jedinica koja se sastoji od sobe i kuhinje - jedna prostorija, TWC i terase; studio sa galerijom (sga) – studio u 2 nivoa (prvi nivo – soba+kuhinjski deo – jedna prostorija, TWC, terasa, a drugi nivo – do kog vodi stepenište i na kom se nalazi jedan dupli ležaj – francuski); apartman(app) je smeštajna jedinica koja se sastoji iz sobe i kuhinje – 2 posebne prostorije, TWC i terase; duplex (dpx) je smeštajna jedinica koja se sastoji iz dve sobe, kuhinje, TWC i terase.

 

CENA U TABELI OBUHVATA:

 •          Najam studija ili apartmana, za boravak 11 dana (10noći),
 •          Troškove organizacijeputovanja,
 •          Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanjaaranžmana.

CENA U TABELI NE OBUHVATA:

 •          Vanlinijski prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker, klima, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i sl. tokom putovanja, WC – čije korišćenje nije omogućeno) na relaciji Novi Sad – Halkidiki – NoviSad,
 •          Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa osiguranom sumom od 30.000 eur, po uslovima osiguranja – obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana. Stadtischeosiguranje.Uslučajupromeneuslovaicenanatržištuosiguranja,Osiguranjezadržavapravokorekcijecenaputničkogzdravstvenogosiguranja.
 •          Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programomi
 •          Troškovefakultativnihizletakojinisusastavnideoprogramaputovanjaipredstavljajuzasebanugovor,zaključensaorganizatoromizleta–inostranomagencijom.
 •          Boravišnu taksu: 0,5 eur po studiju / apartmanu dnevno. Plaća se na licumesta.

 Doplata za 1/1: Kada dvokrevetni studio ili apartman koristi jedna osoba, plaća punu cenu najma dvokrevetne smeštajne jedinice (za boravak 10 noći/11 dana

USLOVI PLAĆANJA: Cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke PIRAEUS BANKA za efektivu, na dan uplate.

 NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši gotovinom, čekovima građana ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja, na sledeće načine:

Uplata u celosti prilikom rezervacije:

Za uplatu u celosti prilikom rezervacije odobreni su sledeći popusti:

- za uplatu do 01.04.2019. popusti zavise od izabrane smene, objekta i načina prevoza. Uz svaku tabelu sa cenama naznačeni su i iznosi popusta.

Uplata do polaska - 30% prilikom rezervacije, ostatak u ratama, tako da ceo iznos bude isplaćen do 10 dana pre polaska na putovanje. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

Uplata u ratama čekovima građana - 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, tako da zadnja rata bude naplaćena do 15.11.2019. - za rate koje dolaze na naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana, kao garancija plaćanja.

Administrativna zabrana - 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, tako da poslednja rata bude naplaćena do 15.11.2019. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

Kredit banke - Prilikom sklapanja ugovora plaća se 10% (ovaj iznos se vraća korisniku po odobrenju kredita). Organizator putovanja daje korisniku račun koji on nosi u svoju banku. Rok za plaćanje

ovog računa je 5 radnih dana.

PREVOZ

Cene i polasci autobuskog prevoza za putnike koji koriste i uslugu prevoza, u oba pravca po osobi.

 

Destinacija

 

Mesto polaska

Vreme polaska

Cena za odrasle (u eur)

Cena za decu do 12 god. (ueur)

Cena u jednom pravcu (u eur)

 

Polazna stanica iz navedenih gradova

 

 

HALKIDIKI

 

Nea Kallikratia Siviri Polihrono Pefkohori Furka

SOMBOR

14:30

80

70

50

Parking ispred FK „Radnički“

SUBOTICA

14:30

80

70

50

Parking ispred Radničkog univerziteta

SREMSKA MITROVICA

15:00

75

65

50

Parking SC „Pinki“

BAČKA PALANKA

/

70

60

45

Organizator će putnike i subagente blagovremeno obavestiti o mestu i vremenu polaska

NOVI SAD

16:30

65

55

40

Parking kod TA „Market tours“, Bul. cara Lazara 55 – Novi Sad

BEOGRAD

17:45

65

55

40

Turistički terminal, Beograd

Stajališta između BG - NI

/

60

50

35

Organizator će putnike i subagente blagovremeno obavestiti o mestu i vremenu polaska. Ulazak putnika na stajalištima uz auto put.

NIŠ

21:30

55

45

30

Parking ispred „Tempo“ centra u Nišu, Bulevar 12. Februara br. 80

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promena na tržištu nafte i naftnih derivata koriguje cenu prevoza.

 1.              dan – Putovanje. Novi Sad - sastanak putnika u Novom Sadu, Bulevar Cara Lazara 55 (ispred TA „Market Tours“), pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa iz Novog Sada u 19:00 časova (moguće su izmene vremena polaska, o čemu će Organizator blagovremeno obavestiti putnike). Noćna vožnja preko Beograda, Niša, Skoplja, Soluna, do Halkidikija, sa kraćim usputnimodmorima.
 2.              dan – 11. dan – Halkidiki. Dolazak u mesto odredišta, smeštaj i boravak u objektu na bazi izabraneusluge, noćenje.
 3.           dan–Halkidiki–Napuštanjeobjektau9:00h(polokalnomvremenu).PolazakautobusazaSrbijuukasnimpopodnevnimsatima.Noćnavožnjasakraćimusputnimodmorima.
 4.           dan -  Dolazak u Novi Sad je predviđen u  jutarnje sate. Krajusluga. •           Prevoz do izabranog letovališta u Grčkoj obezbeđuje Organizator putovanja autobusima visoke  turističkeklase
 •           RasporedsedenjauautobusuodređujeOrganizatorputovanjaisključivonaosnovuredosledaprijava,starostiputnika,brojudece,osimuizuzetnimslučajevimakadasemožeodrediti određeno mesto za trudnice, invalide i slično. Putnik je u obavezi da prihvati bilo koje sedište koje mu organizator dodeli. Za one putnike koji žele određeno sedište moguće je platite 20 eurpo sedištu u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate.
 •           Dete mora imati svoje sedište uautobusu.
 •           PolazakautobusajedanranijeuodnosunatermineoznačenepočetkomputovanjauPROGRAMUPUTOVANJA.
 •           Organizatorputovanja24hprepočetkaputovanjaobaveštavaputnika,odnosnosubagentaotačnomvremenuimestupolaskaautobusa.
 •           Transferi iz Sremske Mitrovice, Subotice i Sombora do Novog Sada mogu biti realizovani kombijem, mini busom ili putničkim autom u zavisnosti od brojaputnika.
 •           EventualnepolaskeizKikinde,Zrenjanina,Bečejaidr.Organizatorputovanjaostavljakaomogućnostuzminimalanbrojputnikaidoplatu.
 •           Moguće je priključenje putnika sa svih stajališta uz put Novi Sad – Beograd –Skoplje.
 •           Povratak (po lokalnom vremenu): Zakonom o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima (“Sl.glasnik RS“, br.96/2015) propisana je pauza od 9 sati između dolaska autobusa na krajnju destinaciju i ponovnog otpočinjanja vožnje odnosno povratka. O polasku autobusa iz Grčke za Srbiju putnici se obaveštavaju od stane predstavnika Organizatora putovanja na danpovratka.
 •           Prosečno trajanje putovanja od Novog Sada do izabranog letovališta traje oko 14 sati. U toku putovanja pravi se nekoliko pauza za odmor i osveženje. Zbog prelaska dve granice i 4 granične proceduremoguća sunepredviđenačekanjanakojaOrganizatorputovanjanemauticaj.Zaudobanibezbedanprevozuautobususebrinudvavozačaijedanpratilacgrupe.
 •           Doplate za sopstveni prevoznema.
 •           Kućni red je sastavni deo programa „Grčka – Halkidiki 2019“ apartmanskismeštaj.

 

OPŠTE INFORMACIJE I NAPOMENE

 •           Najam apartmana tj. studija (NA) podrazumeva troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenja inventara. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Posteljina je sastavni deo svake smeštajne jedinice i menja se po potrebi na svakih 5 dana. Peškiri, toalet papir, sapuni nisu sastavni deo inventara u smeštajnimjedinicama. Usvimsmeštajnimjedinicamakuhinjesuopremljeneosnovnimpriboromzapripremanjehrane.Iznošenjesmećaiodržavanječistoćeobavezajegostiju.
 •           Napuštanje smeštajne jedinice je do 9:00 h (po lokalnom vremenu) poslednjeg dana boravka, a ulazak prvog dana do 16:00h (po lokalnom vremenu), većina se smesti već do 12:00h. Načinjene, eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom, gosti su dužni da prijave ovlašćenom predstavniku Organizatora putovanja i istenadoknade.
 •           Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u PROGRAMU PUTOVANJA nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Takođe, Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveniprevoz.
 •           Cena najma smeštajne jedinice a samim tim i aranžmana pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija ili kreveta na naduvavanje, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, i shodno tome, i cene aranžmana po važećemcenovniku.
 •           Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta- putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner. Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenogputovanja.
 •           Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Putnici se mole da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana.
 •           Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju štrajka, blokade na putevima i drugih nepredviđenih okolnosti na koje organizator putovanja ne može uticati, organizator zadržava pravo promene rute putovanja kao i izmene redosleda sadržaja uprogramu.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika u autobusu, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

Organizator MA